Asunnon kuntotarkastus

Teemme asunnon kuntotarkastuksia. Niitä tehdään yleensä asuntokauppatilanteisiin liittyen. Ostajan on hyvä tietää, mitä on ostamassa, myyjän on hyvä tietää, mitä on myymässä.​ Teettämällä laadukkaan tarkastuksen meillä, se voi olla elämäsi paras sijoitus.

Asunnon kuntotarkastus on tehtävä laadukkaasti, huolellisesti ja kattavasti. Me panostamme laatuun eli työmme korkeaan ammattitaitoon. Teemme kuntotarkastuksen KH-kortiston mukaan, eli sisältö on mahdollisimman standardisoitu ja korkealuokkainen. Olemme riippumattomia, puolueettomia ja olemme sitoutuneet noudattamaan FISEn eettisiä ohjeita.

Tärkeintä on osaaminen

Tärkeintä kuntotarkastuksen toteutuksessa on tarkastajan osaaminen. Meillä se on kunnossa, vai mitä sanot tästä: tarkastajalla on talonrakentajan, rakennusinsinöörin AMK  ja diplomi-insinöörin koulutus, noin 20 vuoden kokemus korjausrakentamisesta, AKK FISE-pätevyys (asuntokaupan kuntotarkastaja) sekä tuhansien erilaisten tarkastusten kokemus.

Suotta ei usein todeta, että meidän tuloksemme ovat selkeitä.

Osaamista on se, että asiat tuodaan esille niin kuin ne ovat. Aina on asioita, jotka ovat tiedossa ja on myös niitä, joita ei normaalin kuntotarkastuksen puitteissa pystytä selvittämään. Tällöin on mahdollista tehdä lisätutkimuksia.

Sinulle soveltuvan palvelun voit hankkia meiltä lähettämällä tarjouspyynnön näiden sivujen kautta tai vaikka soittamalla meille. Voimme sopia tarkastusajan ja soveltuvan palvelun hintoineen vaikka puhelimessa. 

Miten kuntotarkastus etenee?

Meidän kuntotarkastus tapahtuu lyhyesti kuvattuna seuraavasti:

  1. Asiakas ottaa yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, sovitaan tarkastusaika ja hinta.
  2. Asiakas pitää pesutilat (märkätilat) yhden vuorokauden kuivina ennen tarkastusta (pintoja ei kastella)
  3. Asiakas varmistaa, että kuntotarkastajalla on mestat kunnossa: pääsy katolle, ullakolle, kaikki tilat katseltavissa, mahdolliset salaojien tarkastuskaivot avattavissa, eli kaikki mitä voidaan havainnoida, olisivat nähtävissä.
  4. Kuntotarkastuksen aluksi suoritetaan omistajan haastattelu, jossa käydään läpi talon historia sekä omistajan havainnot kohteesta.
  5. Kuntotarkastaja suorittaa tarkastuksen. Kaikki tilat, vesikatto, ullakko, vierustat jne. tarkastetaan.
  6. Suoritetaan mittauksia, mm. kosteusmittaukset.
  7. Tarkastus kestää yleensä 2-4 tuntia.
  8. Tarkastuksen lopuksi pidetään palaveri, jossa kuntotarkastuksen havainnot käydään läpi.
  9. Sovitaan raportin palautusaika.

Asiakaspalautteita

”Vanha totuus; tieto lisää tuskaa ja harmaita hiuksia :)
Kiitos!! Kun olit todella hienosti selvittänyt asiaa. Perehdyn selvitykseesi vielä tarkemmin. Siinä on sen verran paljon sulateltavaa ja voin rauhassa tutustua vielä.”
Georj S

”Kiitos nopeasta raportista ja hyvästä palvelusta!”
Mari ja Nico

”Kiitos tästä! Vaikuttaa huolelliselta ja ammatti­taitoiselta työltä!”
Taneli H

”Tervehdys Tuomo, kiitos perusteellisesta tarkastuksesta!”
Timo N

”Kiitos Hyvinkään Näädänkadun kuntotarkastusraportista! Olet tehnyt todella tarkkaa ja huolellista työtä! Tämän pohjalta on helppo lähteä tekemään jatkotoimenpiteitä ja korjaamaan asioita taloyhtiössämme. Raportista käy hyvin ilmi asiat, jotka voimme suorittaa itse ja ne, joihin tarvitaan ammattilaisen apua. Hyvää loppukesää!
Asko R, hallituksen pj.

”Kiitos paljon Tuomo! Selkeä ja helposti luettavissa oleva raportti. Nyt pidetään peukkuja että ostajakin ilmestyy oven taakse ☺ Hyvää työviikon jatkoa”
Maria

”Kiitos vielä hyvästä kuntotarkastuksesta.”
Esko H