Kosteusmittaus

Teemme kosteusmittauksia, jotka voivat olla joko rakenteita rikkomattomin menetelmin suoritettuja tai porareikä- tai näytepalamittausmenetelmällä suoritettuja mittauksia.

Pintamittaus

Usein kosteusmittaukset tehdään ns. pintamittauksena, jolloin saadaan suuntaa-antavaa tietoa rakenteen pintakerrosten kosteustilanteesta.

Pintamittausta käytetään, jos halutaan mitata vesipisteellisten tilojen mahdollista yleiskuntoa ja arvioida vesivuotoja.

Ennen pintamittausta tulisi pintarakenteet pitää kuivina vähintään yhden vuorokauden. 

Kosteusmittaus lyhyesti

Mittauksen yhteydessä tilat kartoitetaan kosteusmittarilla, otetaan valokuvia ja tilan yleinen toimivuus ja kunto tarkastetaan.

Mittauksesta laaditaan valokuvallinen raportti.

Kosteusmittaus sisältyy yleisesti myös asunnon kuntotarkastukseen.

Asiakaspalautteita

”Vanha totuus; tieto lisää tuskaa ja harmaita hiuksia :)
Kiitos!! Kun olit todella hienosti selvittänyt asiaa. Perehdyn selvitykseesi vielä tarkemmin. Siinä on sen verran paljon sulateltavaa ja voin rauhassa tutustua vielä.”
Georj S

”Kiitos nopeasta raportista ja hyvästä palvelusta!”
Mari ja Nico

”Kiitos tästä! Vaikuttaa huolelliselta ja ammatti­taitoiselta työltä!”
Taneli H

”Tervehdys Tuomo, kiitos perusteellisesta tarkastuksesta!”
Timo N

”Kiitos Hyvinkään Näädänkadun kuntotarkastusraportista! Olet tehnyt todella tarkkaa ja huolellista työtä! Tämän pohjalta on helppo lähteä tekemään jatkotoimenpiteitä ja korjaamaan asioita taloyhtiössämme. Raportista käy hyvin ilmi asiat, jotka voimme suorittaa itse ja ne, joihin tarvitaan ammattilaisen apua. Hyvää loppukesää!
Asko R, hallituksen pj.

”Kiitos paljon Tuomo! Selkeä ja helposti luettavissa oleva raportti. Nyt pidetään peukkuja että ostajakin ilmestyy oven taakse ☺ Hyvää työviikon jatkoa”
Maria

”Kiitos vielä hyvästä kuntotarkastuksesta.”
Esko H