Meistä

Kuntotarkastus 1

Insinööritoimisto Capri Oy on suomalainen pienyritys, joka on toiminut luotettavasti ja asiakkaita joustavasti palvellen noin kymmenen vuotta.

Yrityksen tavoitteena on tuottaa oleellista ja merkityksellistä tietoa kiinteistöjen kunnosta. Asiakkaina voivat olla mm. asuntojen ostajat ja myyjät, kiinteistönvälittäjät ja taloyhtiöt Uudellamaalla.

Olemme täysin puolueettomia ja riippumattomia. Meillä ei ole sidoksia kiinteistönvälittäjiin eikä remonttiurakoitsijoihin. Tutkimusten tulokset perustetaan aina olemassa olevaan tietoon.

Toimintatapamme pyrimme pitämään joustavina ja selkeinä. Meille on tärkeää, että asiakas saa riittävät tiedot selkeästi esitettyinä. Pienenä yrityksenä voimme palvella asiakkaita järkevällä kustannustasolla. Meillä ei ole marmoria lattiassa.

Tavoitteenamme on, että yrityksestämme löytyy alan paras osaaminen yhdistettynä joustavaan palveluun. Yrityksen kuntotarkastajana ja pääomistajana toimii Tuomo Tofferi, jolla on laaja ja monipuolinen koulutus ja työkokemus.

Tuomon keskeisimpänä koulutuksena on tuotantotalouden diplomi-insinöörin tutkinto (teknillinen yliopisto), rakennusinsinöörin tutkinto (ammattikorkeakoulu) sekä talonrakentajan tutkinto (ammattikoulu).

Tuomon työkokemus on monipuolinen. Erityyppisiä kuntotarkastuksia, joissa on selvitetty rakennuksien kuntoa, hän on tehnyt tuhansia. Eri aikakausien tyypilliset rakennukset ja rakenneratkaisut ovat tulleet tutuiksi. Vanhimmat tarkastettavat rakennukset ovat olleet noin vuodelta 1850. Näistä on kertynyt monenlaista tietoa ja näkemystä. 1900-luvun alun rakennukset ja niitä seuraavat rintamamiestalot noin 1940-1960 luvuilta ovat tuttuja, kuten ovat myös nuoremmat 19701980-lukujen kohteet ja ”tämän päivän” rakentaminenkin.

Käytännön rakentamisen kokemusta Tuomolla on useamman omakotitalon osalta, perustuksista piipunhattuun, muottitöistä, valutöistä, rappauksista ja maalaustöistä lähtien.

Tuomo on uransa alkuvaiheessa työskennellyt suurissa Suomalaisissa rakennusliikkeissä pääosin korjausrakentamisen parissa. Työtehtävinä ovat tulleet tutuiksi työmaamestarin, työmaainsinöörin, projektipäällikön, työpäällikön ja liiketoimintajohtajan tehtävät. Suurin yksittäinen projekti, jossa Tuomo on ollut mukana, on Salmisaaren oikeustalon peruskorjaushanke.

Tämä kaikki kertynyt koulutus, työkokemus ja elämänkokemus on aina asiakkaan käytössä, kun meiltä tilaa palveluita. Ole hyvä ja ota yhteyttä, nähdään!

Yt

Tuomo Tofferi

Katso video
Insinööritoimisto Capri

Toimintatapamme

Asiakaspalautteita

”Vanha totuus; tieto lisää tuskaa ja harmaita hiuksia :)
Kiitos!! Kun olit todella hienosti selvittänyt asiaa. Perehdyn selvitykseesi vielä tarkemmin. Siinä on sen verran paljon sulateltavaa ja voin rauhassa tutustua vielä.”
Georj S

”Kiitos nopeasta raportista ja hyvästä palvelusta!”
Mari ja Nico

”Kiitos tästä! Vaikuttaa huolelliselta ja ammatti­taitoiselta työltä!”
Taneli H

”Tervehdys Tuomo, kiitos perusteellisesta tarkastuksesta!”
Timo N

”Kiitos Hyvinkään Näädänkadun kuntotarkastusraportista! Olet tehnyt todella tarkkaa ja huolellista työtä! Tämän pohjalta on helppo lähteä tekemään jatkotoimenpiteitä ja korjaamaan asioita taloyhtiössämme. Raportista käy hyvin ilmi asiat, jotka voimme suorittaa itse ja ne, joihin tarvitaan ammattilaisen apua. Hyvää loppukesää!
Asko R, hallituksen pj.

”Kiitos paljon Tuomo! Selkeä ja helposti luettavissa oleva raportti. Nyt pidetään peukkuja että ostajakin ilmestyy oven taakse ☺ Hyvää työviikon jatkoa”
Maria

”Kiitos vielä hyvästä kuntotarkastuksesta.”
Esko H