Referenssit

porvoo omakotitalo kuntotarkastus referenssikuva

Omakotitalon kuntotarkastus

Jori ja Anne kertovat kokemuksestaan talonostajana: “Ostajan asema asuntokaupan yhteydessä on lähtökohdiltaan vähintäänkin haastava. Vaikkakin myyjällä on tiedonantovelvollisuus kauppaan vaikuttavien tietojen suhteen, niin ostajaa sitoo velvollisuus tutustua kaupan kohteeseen. Kaikki saatavilla oleva tieto olisi syytä olla käytettävissä jo ennen tarjouksen tekemistä, jotta vältettäisiin kaupanteon mahdolliset sudenkuopat.”

Rivitalon kuntoarvio

Kuntotarkastuksen tilannut kiinteistö on viiden asunnon rivitalo, joka on rakennettu vuonna 1978. Kiinteistöllä ei ole huoltoyhtiötä eikä isännöitsijää. Hallituksen jäsen Merja kertoi, miksi he lähtivät etsimään kuntotarkastajaa: “Tarvitsemme ehdottomasti asiantuntijaa arvioimaan rakennuksen korjaustarpeita”.

Rivitalon kuntoarvio

Asiakkaan kiinteistö on 1986 valmistunut rivitaloyhtiö, jossa on kaksi rakennusta, joissa kummassakin on neljä asuntoa. Aikaisempaa kuntoarviota ei ollut tehty, ja yhtiö oli jo yli 30 vuotta vanha. Kuntoarvion tavoitteena oli saada käsitys kiinteistön kunnosta ja selvittää mahdolliset korjausta vaativat toimenpiteet, jotta ne voisi korjata hyvissä ajoin, ennen kuin niistä aiheutuu haittaa kiinteistölle.

Lisää Caprin kuntotarkastamia kohteita

Kuntotarkastus Lohja

Nujulantie, Lohja

Kuntotarkastus Sipoo

Brusaksentie, Sipoo

Kuntotarkastus Kirkkonummi

Kolmenkyläntie, Kirkkonummi

Kuntotarkastus Kerava

Kannistonkatu, Kerava

Kuntotarkastus Vantaa

Soilaskorvantie, Vantaa

Kuntotarkastus Porvoo

Hoplahdentie, Porvoo

Kuntotarkastus Nurmijärvi

Myrskylinnuntie, Nurmijärvi

Kuntotarkastus Vantaa

Sauramontie, Vantaa

Kuntotarkastus Mäntsälä

Kotimetsäntie, Mäntsälä
All articles loaded
No more articles to load