Yhteystiedot

Insinööritoimisto Capri Oy

Tuomo Tofferi DI, RI (AMK)

AKK FISE

Pyydä yhteydenottoa

Korkeatasoisia kiinteistöalan asiantuntijapalveluja

Kokonaisvaltainen lähestyminen kaikkiin toimeksiantoihin, erinomainen tekninen perehtyneisyys korjausrakentamiseen ja asiakkaan tarpeiden syvällinen ymmärtäminen auttavat meitä tarjoamaan laadukkaita asiantuntijapalveluita.

Erityisiä osaamisalueitamme ovat asuntokaupan kuntotarkastukset, taloyhtiöiden kuntoarviot, kosteusmittaukset ja rakenteiden kuntotutkimukset.

Asiantuntijoillamme on laaja-alaista ja syvällistä osaamista varsinkin rakennusten kuntoon, rakennusosien vaurioitumiseen ja korjausrakentamiseen liittyvässä tehtäväkentässä.

Olemme jo useiden vuosien ajan tarjonneet palvelujamme kiinteistön ostajille ja myyjille, kiinteistönvälittäjille, taloyhtiöille, isännöitsijöille, kunnille ja yrityksille.

Toimialueemme kattaa Etelä-Suomen alueen.

Insinööritoimisto Capri sijoittuu erittäin korkealle asiakkaidemme arvioidessa palvelujemme ja osaamisemme laatua. Tahdomme aina ylittää asiakkaidemme vaatimukset. Olemme täysin puolueettomia ja riippumattomia palveluissamme.

Arvostamme ripeää ja aikaansaavaa työskentelytapaa, eettisten periaatteiden tinkimätöntä noudattamista ja ratkaisukeskeistä otetta.

Keskeisin tavoitteemme on tuottaa korkeatasoisia kiinteistöalan asiantuntijapalveluita, jotka koituvat asiakkaidemme parhaaksi.

Ystävällisin terveisin,
Tuomo

Asiakaspalautteita

”Vanha totuus; tieto lisää tuskaa ja harmaita hiuksia :)
Kiitos!! Kun olit todella hienosti selvittänyt asiaa. Perehdyn selvitykseesi vielä tarkemmin. Siinä on sen verran paljon sulateltavaa ja voin rauhassa tutustua vielä.”
Georj S

”Kiitos nopeasta raportista ja hyvästä palvelusta!”
Mari ja Nico

”Kiitos tästä! Vaikuttaa huolelliselta ja ammatti­taitoiselta työltä!”
Taneli H

”Tervehdys Tuomo, kiitos perusteellisesta tarkastuksesta!”
Timo N

”Kiitos Hyvinkään Näädänkadun kuntotarkastusraportista! Olet tehnyt todella tarkkaa ja huolellista työtä! Tämän pohjalta on helppo lähteä tekemään jatkotoimenpiteitä ja korjaamaan asioita taloyhtiössämme. Raportista käy hyvin ilmi asiat, jotka voimme suorittaa itse ja ne, joihin tarvitaan ammattilaisen apua. Hyvää loppukesää!
Asko R, hallituksen pj.

”Kiitos paljon Tuomo! Selkeä ja helposti luettavissa oleva raportti. Nyt pidetään peukkuja että ostajakin ilmestyy oven taakse ☺ Hyvää työviikon jatkoa”
Maria

”Kiitos vielä hyvästä kuntotarkastuksesta.”
Esko H