Kuntoarvio

Teemme taloyhtiöiden kuntoarvioita, sisältäen PTS:n eli pitkän tähtäimen suunnitelman.

Meidän toteuttama kuntoarvio ja PTS soveltuu laadukkaaseen taloyhtiön kunnossapidon suunnitteluun. Kuntoarvio sisältää kiinteistön kunnon perusteellisen selvityksen. Kiinteistö tarkastetaan perustuksista piipunhattuun, sisältä ja ulkopuolelta.

Miksi valitset meidät?

Olemme erittäin osaavia ja kanavoimme osaamisemme asiakkaan hyväksi: tarkastajan osaaminen, tarkastajan pitkä kokemus ja laaja ammattitaito, perusteellinen tarkastus ja selkeä raportti. Laatu syntyy teoista.

Olemme tehneet tuhansia erilaisia tarkastuksia ja mittauksia. Näistä saatu kokemus hyödynnetään kaikissa tarkastuksissa.  

Kuntoarvion avulla taloyhtiö pystyy tekemään kunnossapitoon liittyviä oikeita päätöksiä. Tällöin huollot ja saneeraukset tehdään ajallaan sopivassa laajuudessa. Talo pysyy kunnossa, vältytään kiinteistön vaurioitumiselta ja turhilta korjauksilta.

Palvelumme hinta/laatu-suhde on erittäin hyvä. Meidän mallimme on erityisen soveltuva pieniin ja keskisuuriin taloyhtiöihin.

Raporttimme ei ole tieteellinen tutkielma vaan käytännön työkalu myös muille kuin rakennusalan asiantuntijoille yhtiön kunnossapidon tueksi. 

Asiakkaidemme kokemuksia voit käydä lukemassa referenssit-sivultamme.

Miten kuntotarkastus etenee?

Meidän kuntotarkastus tapahtuu lyhyesti kuvattuna seuraavasti:
  1. Asiakas ottaa yhteyttä kotisivujen kautta, pyytää tarjouksen ja sovitaan tarkastusaika tai asiakas soittaa meille.
  2. Asiakas pitää pesutilat (märkätilat) yhden vuorokauden kuivina ennen tarkastusta (pintoja ei kastella)
  3. Asiakas varmistaa, että kuntotarkastajalla on mestat kunnossa: pääsy katolle, ullakolle, kaikki tilat katseltavissa, mahdolliset salaojien tarkastuskaivot avattavissa, eli kaikki mitä voidaan havainnoida, olisivat nähtävissä.
  4. Asukkaille lähetetään asukaskysely, joka kerätään tarkastuksen yhteydessä
  5. Kuntotarkastaja suorittaa tarkastuksen. Kaikki tilat, vesikatto, ullakko, vierustat jne. tarkastetaan
  6. Suoritetaan mittauksia, mm. kosteusmittaukset
  7. Tarkastus kestää yleensä yhden päivän (riippuen asuntojen määrästä)
  8. Tarkastuksen lopuksi pidetään palaveri (esim. hallituksen jäsen tai vastaava), jossa kuntotarkastuksen havainnot käydään läpi
  9. Sovitaan raportin palautusaika

Asiakaspalautteita

”Vanha totuus; tieto lisää tuskaa ja harmaita hiuksia :)
Kiitos!! Kun olit todella hienosti selvittänyt asiaa. Perehdyn selvitykseesi vielä tarkemmin. Siinä on sen verran paljon sulateltavaa ja voin rauhassa tutustua vielä.”
Georj S

”Kiitos nopeasta raportista ja hyvästä palvelusta!”
Mari ja Nico

”Kiitos tästä! Vaikuttaa huolelliselta ja ammatti­taitoiselta työltä!”
Taneli H

”Tervehdys Tuomo, kiitos perusteellisesta tarkastuksesta!”
Timo N

”Kiitos Hyvinkään Näädänkadun kuntotarkastusraportista! Olet tehnyt todella tarkkaa ja huolellista työtä! Tämän pohjalta on helppo lähteä tekemään jatkotoimenpiteitä ja korjaamaan asioita taloyhtiössämme. Raportista käy hyvin ilmi asiat, jotka voimme suorittaa itse ja ne, joihin tarvitaan ammattilaisen apua. Hyvää loppukesää!
Asko R, hallituksen pj.

”Kiitos paljon Tuomo! Selkeä ja helposti luettavissa oleva raportti. Nyt pidetään peukkuja että ostajakin ilmestyy oven taakse ☺ Hyvää työviikon jatkoa”
Maria

”Kiitos vielä hyvästä kuntotarkastuksesta.”
Esko H