Kuntotutkimus

Teemme rakenteiden kuntotutkimuksia. Se tarkoittaa materiaalien ja rakenteiden perusteellista tutkimista. Rakenteita avataan ja näytteitä analysoidaan mm. laboratoriossa erilaisin menetelmin.

Mikä on kuntotutkimus

Kuntotutkimuksissa selvitetään rakenteiden kunto, vaurioitumisaste ja vaurioitumisen syyt. Tutkimuksen tuloksena laaditaan selkeä raportti, jossa kuvataan korjaustarpeet, korjaustapavaihtoehdot sekä korjausten kiireellisyys. Tutkimus suoritetaan aina huolella, luotettavasti ja ammattitaidolla. 

Kuntotutkimuksen sisältö voi olla esim.

– koko kiinteistön kuntotutkimus
– putkistojen kuntotutkimus
– julkisivujen kuntotutkimukset
– parvekkeiden kuntotutkimukset
– vesikaton kuntotutkimus
– homevauriotutkimukset
– sisäilmatutkimukset

Asiakaspalautteita

”Vanha totuus; tieto lisää tuskaa ja harmaita hiuksia :)
Kiitos!! Kun olit todella hienosti selvittänyt asiaa. Perehdyn selvitykseesi vielä tarkemmin. Siinä on sen verran paljon sulateltavaa ja voin rauhassa tutustua vielä.”
Georj S

”Kiitos nopeasta raportista ja hyvästä palvelusta!”
Mari ja Nico

”Kiitos tästä! Vaikuttaa huolelliselta ja ammatti­taitoiselta työltä!”
Taneli H

”Tervehdys Tuomo, kiitos perusteellisesta tarkastuksesta!”
Timo N

”Kiitos Hyvinkään Näädänkadun kuntotarkastusraportista! Olet tehnyt todella tarkkaa ja huolellista työtä! Tämän pohjalta on helppo lähteä tekemään jatkotoimenpiteitä ja korjaamaan asioita taloyhtiössämme. Raportista käy hyvin ilmi asiat, jotka voimme suorittaa itse ja ne, joihin tarvitaan ammattilaisen apua. Hyvää loppukesää!
Asko R, hallituksen pj.

”Kiitos paljon Tuomo! Selkeä ja helposti luettavissa oleva raportti. Nyt pidetään peukkuja että ostajakin ilmestyy oven taakse ☺ Hyvää työviikon jatkoa”
Maria

”Kiitos vielä hyvästä kuntotarkastuksesta.”
Esko H