Kuntotarkastus referenssit - Ajankohtaista

Omakotitalon kuntotarkastus

Artikkelissa käsitellään omakotitalon kuntotarkastusta, omakotitalon yleisimpiä ongelmia, kuntotarkastuksen hintaan liittyviä asioita, sekä kuntotarkastuksen sisältöä.

Asuntokaupan kuntotarkastus – opas kiinteistönvälittäjille

Pyrimme tässä artikkelissa antamaan vastauksia kiinteistönvälittäjän saamiin yleisimpiin kysymyksiin, jotta voit auttaa asiakkaitasi parhaiten heidän elämänsä tärkeimmän kaupan teossa.
Asuntokaupan kuntotarkastus raportti

PTS eli pitkän tähtäimen suunnitelma: kaikki mitä siitä tulisi tietää

Lue kuinka ammattitaitoinen PTS eli pitkän tähtäimen suunnitelma ja taloyhtiön kuntoarvio takaa, että taloyhtiön omistamat rakennukset pysyvät kunnossa ja ovat terveellisiä asua ja turvallisia käyttää.

Viisi asiaa, jotka tulisi tietää kuntotarkastuksesta

Puolueeton asiantuntijayritys ja AKK FISE -sertifikaatin omaava kuntotarkastaja takaa onnistuneen kuntotarkastuksen asunnon myyjälle ja ostajalle. Lue asiantuntijan vinkit onnistuneeseen kuntotarkastukseen.

Viisi asiaa, jotka voivat mennä pieleen kuntotarkastuksessa

Kuntotarkastajan valinta on kriittinen osa kuntotarkastusta. Tarkastuksia voi tarjota kuka tahansa ja sisältö ja toimintatapa voi olla mitä tahansa. Lue artikkelista yleisimmät virheet kuntotarkastuksessa.
Asuntokaupan kuntotarkastus

Asuntokaupan kuntotarkastus – opas asunnon ostajalle ja myyjälle

Puolueeton asuntokaupan kuntotarkastus on sekä asunnon myyjän, että ostajan etu. Kuka maksaa kuntotarkastuksen? Entä miten valita osaava kuntotarkastaja? Lue oppaastamme asiantuntijan vinkit, mitä asuntokaupan kuntotarkastuksessa tulee huomioida.
No more articles to load